Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2164050

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Om vi torskar nästa mot maffiagänget från Örebro under ORDINARIE tid samtidigt som Trottoarkantsfifflarna från £eksand tar mer än en poäng mot den vacklande Gävlebocken, ter sig den förhatliga sjundeplatsen otäckt närvarande.

Om vi torskar nästa mot Örebro blir det väl om jag inte är helt felunderrättad, 'all time high' i antalet raka förluster, 7 st i ordningen, under våra 36 obrutna år i ES/SHL...
Låt oss knäppa våra händer och be en bön för just det monumentala debaklet INTE inträffar JUST NU!..

Jag hoppas vid gudarna att vi klarar topp sex.

För blir det Playin befarar jag att det högst sannolikt blir respass redan i kvartsfinal, vilken motståndare det nu än blir där av Rögle eller Växjö.
Detta förutsatt att vi nu lyckas avfärda Percys pågar eller Järnkaminerna, vilka det nu än blir av dessa 2..., om det nu gud förbjude, blir playin.....

Nuvarande form på våra stålmän måste hursomhelst upp Minst 2 snäpp, annars lär slutspelet bli kortlivat.
Det är nog alla vi inbitna Luleåsupporters otvetydigt synnerligen 'medvetna' om.
Allt annat vore en överraskning av enorma proportioner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
HAS är Mellanmj: Jo, det ser inte bra ut.

Möjligen en liten ljusning efter att laget jobbade så pass bra första två perioderna senaste matchen, mot Apan, även om vi föll i övertid.

Och att Styrman var på isen igen och levererade ett fint defensivt backspel.

Men denne Eddie...han har fått så många chanser nu och tycks fortsätta att göra alla fel han kan och att han nu, när serien nästan är slut, fortfarande inte fattat sin roll i Bulanhockey! Jag skulle vilja se honom flyttad till läktaren för gott och aldrig mer tillåtas ikläda sig den vackraste av klubbtröjor.

Hur går det mot Öret, hur går det med serien, hur går det med säsongen?

Svåra frågor. Känns som att vi ställt oss liknande i månader utan att Luleå kommit upp i nivå. Med följd att man mer eller mindre gett upp förhoppningarna att det ska ske.

Men har gärna fel.
Kommentera