Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2165488

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Luleå skulle ha behållit Rautio, han har väl bättre stats än lilla lassie med stuka självförtroende? Men IFS kanske var en nytändning för Rautio, aja blir vad det blir, men jag tror det smarta hade varit att låta lassie komma tillbaka efter säsong än att kliva in så här när 2 3e delar var spelade.
Pressen blev väl för stor på skuggan från fansen när Lassie ringde och ville hem igen.

Har länge trott att Rögle skulle ta guldet relativt enkelt i år men har börjat svänga lite mer åt Örebro, dom känns lite som en dark horse och har ett rätt tungt lag, tror dom kommer mala på rätt hårt i slutspelet (tyvärr)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Du behöver inte oroa dig för Lassi - han är väsentligen uppe på Lassinivå redan. De mål som kommit på senare tid är signerade Eddie the Eagle, som borde ha assist på samtliga.

Vill ni ha spetsbacken? Ni får honom för kompispris. Vi är t o m beredda för att bli av med eländet... jag menar, stjärnan!

Dessutom är han en jävel på backhoppning. Visserligen landar han 50-60 meter bakom övriga backhoppare, men det är nog bara någon liten detalj han strax rättar till.
Kommentera