Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2176953

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, jag förstår att du hoppas på det. I flera år har Apan lyckats undvika att möte Luleå i slutspel; år, då vi skulle krossat plastlaget från blygden.

Detta covid-år är Luleå ett av få lag som varit ekonomiskt försiktiga och hållit löftet SHL-klubbarna gav varandra att avstå från att handla många spelare. Något som plastlaget från blygden förstås inte kunde hålla sig ifrån, utan köpte spelare till höger och vänster på ett sätt som fick Näsan - arkitekten bakom köpfesternas köpfest då han spritt språngande köpgalen handlade så att Apan gick 30 millar back på tre år - att jubla av lycka.

Så visst, era ihopköpta legoknektar, välutbildade i konsterna att köra på målvakter, tjafsa efter varje avblåsning, slå klubbor i ansiktet på motståndare samt låta benen magiskt försvinna för att medelst hittepåfall fuska sig till PP, kommer att vinna kvartsfinal mot hederliga Luleå.

Alla inköpt till trots överlever Apan säkert. Troligen har man planerat att lura sig till ohemult mycket av coronastöd för att täcka förlusterna. Om inte, går säkert kommunen in och dopar. Eller så kan ni ju fortsätta mygel- och fuskvägen, som när ni exempelvis försökte lura myndigheterna att betala lönerna till sjuka eller skadade ledare och spelare med påståendet att de var "arbetslösa".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Säsongen då Brynäs gick till final (sista med Bulan som tränare).
Då hade Brynäs en lång räcka av förluster, ungefär som Luleå haft nu och ungefär vid samma tid på året. Flera på Brynäs forum här skrek att Bulan skulle sparkad (eftersom han redan gjort klart med Luleå). Så jag skulle inte bli förvånad om Luleå går till final. Ni har ju skärpt till er så mycket som behövdes, så att topp-6 säkrades. Jag skrev för rätt många veckor sedan att det inte fanns en sportmössa att Luleå skulle missa topp-6.

Bulan vet nog vad han gör. Så med bra målvaktsspel så tror jag Luleå kan nå final. Och väl där, ja då kan de ett ju också bli guld så klart.
Kommentera