Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2186915

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Va ere som HÄNDER??!? I Luleå?!? Skärpning nu Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
zigge: Ja, det är sorgligt.

Luleå har matchen, 1-0, och får två PP i rad. Ett för sex apor på isen, ett annat för att apan Frödén sätter en monster armbåge i ansiktet på Hållander. Det sistnämnda "gav" 2 minuter vilket var alldeles för lite. Senast jag läste reglerna har man ansvar för sin armbåge.

I vilket fall lyckas vi på 3.5 min med 5 mot 3/4 släppa in TVÅ MÅL! Fruktansvärt svagt av Luleå. Och sedan har vi släppt in TVÅ MÅL till. Två av Apans mål flytmål; 1-2 var det Erik Gustafsson som slängt sig med sträckt klubba och styrde in; 1-4 var det en vispuck utan chans från apa som Sondell styrde in.

Så det var en jävla ketchupflaska a la apskit.

Luleå väljer att vila Lassi inför de fortsatta matcherna och Jesper the Wall Wallstedt får ta spaden.

Halva tredje perioden kvarstår dock, men 1-4 vänder man inte på.

Speciellt inte när Luleå hade en situation där a) en lulespelare bryter in men en apa bakifrån kastar sig, tar tag i honom och sliter omkull honom (utvisning signalerad, därefter en lulespelare helt fri och Melker Karlsson bakifrån monsterhakar denne och avslutar med att slå klubban i ansiktet varpå zebrorna blåser av för utvisning/straff men då redan ena zebran tagit utvisning skiter man i den andra situationen.

Allvarligt talat. Zebrorna är INTE bra idag. Ser inte aputvisningar och när sådana tas blir det oförklarligt för lite. Man undrar om det kan bero på att den ene apzebran är monsterjävlig?

Jahaja. Strax 2-2 i matcher, ner i Apschtan för match 5 och apmyglet med jävig apzebra, klockor som glappar festårru, ben som försvinner och klubbor som sugs in i armhålor...det här ser inte bra ut.

Nu tacklar en apa en inte puckförande Engsund varpå dennes kropp och arm med klubba vrids så att klubban träffar Frödén med monsterarmbågen i ansiktet lite lätt. Denne lägger sig och gnyr. Och Oskar - som inte gjort något alls - åker på två minuter. Man undrar om det kan bero på att den ene apzebran är monsterjävlig?
Kommentera