Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2186875

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
1-2 till APJÄVLARNA! Luleås PP precis tagit slut och hux flux öppnande pass till tre apor mot en luleåback och klapp-klapp-klapp står det plötsligt 1-2. Men det är inte aporna som gör mål utan Erik Gustafsson som kastat sig och med klubban styr in pucken. Jävla flytmål!

Detta dubbel-PP för Luleå var nog det värsta jag sett.

Strax därefter. Swingerli vid sarg, fysisk kontakt med en Luleåspelare och - gissa vad - plötsligt "FÖRSVINNER BENEN" på swingerli. Hur många gånger har vi sett detta fusk av det lilla skinnet?

Apzebran köper det direkt, precis som han gjorde TVÅ gånger på swingerlis försvinnande ben i första matchen.

SKANDAL!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
1-3 av highsticking av alla och så var den här matchen körd.

Fy satan. Luleå leder med 1-0 och har varit det bättre laget. Så får vi två aputvisningar med PP i 3.19 varav 5 mot 3 under 0.41 och under dessa PP plus just när Apan blivit fulltaliga VÄNDER APAN 1-0 till 2-1. Och som ett moget äpple faller dessutom 1-3 som lax på löken.

Man kan fråga sig om 2+10 var korrekt dömt på Frödén som satte in en monsterarmbåge i ansiktet på Fillip Hållander som blödande fick lämna isen sedan han kunnat resa sig till slut. Men jag är säker på att den ene huvuddomaren, highstickings kompis apzebran bidrog med fin kunskap för att det skulle bli ett korrekt beslut.

Helvitte!

1-3 för Apan och en period kvar. Det är alltså kört.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Va ere som HÄNDER??!? I Luleå?!? Skärpning nu Luleå.
Kommentera