Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2190540

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja. Det var en hemsk dag i går. En dag som man på förhand inte förstått riktigt. Men när det var klart förstod man.

Vi har spelat finaler, semifinaler, kvartsfinaler och sociala slutspel. Med följd att ett av lagen blivit vinnare, medan det andra INTE blivit vinnare.

Men det här var en annan sak. En helt annan sak.

I kvalspelet igår blev ett lag en förlorare medan det andra blev INTE en förlorare.

Det handlade bara om att förlora alltså. Och förlorarna HV var otröstliga, men det lag som inte förlorade, Pölsan, var också djupt bedrövade. För det som hänt HV. Pölsan kände inte att de var vinnare själva. Bara inte förlorare.

Hemskt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och om drygt åtta timmar är det nedsläpp i Delfinen. Kvartsfinal sex mellan Luleå Hockey och Apan.

Efter resultatet och matchbilden i kvartsfinal fem var det naturligt att känna att nu kommer vi att ta detta. Apan blev så massakrerad, hade knappt eget spel och torskade rejält med 1-5.

Men det var då det och nu är nu.

Den som tror att Apan kommer att tappa tvålen i duschen under matchen i dag är med säkerhet fel ute. NU måste Apan skärpa sig. NU måste Apan ta fram det allra bästa de kan. NU måste Apan visa hur de kunde vinna i stort sett alla matcher under våren. NU måste Apan vara beredda att slåss med all tillåtna och otillåtna medel. Kommer ben att "försvinna"? Kommer Luleås klubbar att låsas fast i apornas armhålor? Kommer Lassi att bli överkörd?

Ja, det enda man vet är att i dag kommer Apan att komma ut med allt de har.

Känns tämligen säkert att nu går allt som kan gå åt helvete åt helvete för oss. Och efter förlust i kväll kommer ställningen att vara 3-3 i matcher och en sjunde och avgörande nere i Aparenan.

Ja fy fan. Det blir hemskt!

Bara att påminna om "Murphy's första lag": Allt som kan gå åt helvete, går åt helvete.

Samt "Murphy's andra lag":Om något som kan gå åt helvete inte går åt helvete kommer det, i ett senare skede, att visa sig att det hade varit mycket bättre om det gått helvete direkt.

Som alla förstår är Luleå nu helt upplagda och försvarslösa mot Murphy's andra lag och vi kommer förstås att få stryk idag och sedan i morgon, troligen i förlängning.

TILLÄGG: Om nu någon, mot förmodan, tycker att ovanstående inte låter så farligt vill jag bara påpeka att när det gäller pessimismens grundregler får man inte glömma O'Tooles kommentar till Mrurphy's lagar: Murphy var optimist.
Kommentera