Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2197170

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
K70: Ja! Vi borde kräva att ställningen är 11-0! Jag menar, vem kan man lite på - inlägg av mig eller insatser av aprunkarzebror?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
2-0 till Läjkers mot Öret efter 2 perioder. Det mesta talar för att Läjkers nu dödar matchen i tredje perioden. Gangsterörets chans att överraska med explositionshockey i tredje.

1-0 till Röglet efter två perioder. Och idag, liksom i tidigare matcher, ett jättetryck från Röglet och Apan har otroligt flyt att stå emot och varit kvar i matcherna. Nu har Apan bara ett mål under vilket innebär att det kan sluta precis hur som helst.

Röglet dominerar, men visst saknar Everberg något enormt, för sin förmåga att när pucken är mindre än fem meter från mål ser Everberg till att den kommer in till målläge oberoende av om han har en. två eller tre motspelare som försöker hindra honom.

Och - förtjänas att komma ihåg - Everberg lyckades Apan bli av med genom ett fullt överfall som tvingade Everberg att avbryta matchen och sedan inte kunnat delta i följande två matcher. Vilket blev helt ostraffat eftersom
a) aprunkarzebrorna tyckte det var OK med en monstercrosschecking på en på knä stående icke puckförande spelare, följt av att
b) galningen "döda, döda" skrikegård förklarade att "det var ju bara en liten knuff" och gav Lärling order om att inte rapportera det fula påhoppet till Disciplinnämnden.

Ja. Nu blir det tredje perioder. Var beredda på fula påhopp och ben som "försvinner" i aplaget.

KOM IGEN NU, RÖGLET!
Kommentera