Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2216261

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ser att ni har 15 fw någon i riskzonen för att dumpas? J Berglund är väl en Bulanfavorit va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tarasov: Jo, vi är just nu välförsedda och bland de 15 ingår då inte Petter Wolf Emanuelsson vilket känns trist. Han har ju varit skadad tyvärr och jag vet inte hur det kommer att fortsätta.

Jo, Bulan har ju jobbat intensivt för att ha kompletterade spelare och unga spelare vi lyfter in som är beredda att ge järnet för laget med men också utan puck. Så när vi nu laddar på med fina spelare som ska kunna förstärka anfallsspelet och målproduktionen kommer han med säkerhet att se till att laget också har de spelare som behövs för att hela laget ska fungera som bäst såväl i anfall som i försvar.

Limpan kom ju hem för ett antal år sedan i slutet av grundserien. Han hade ju redan i december bestämt sig för att komma hem men det &&%/&&(/&)(-j-a Edmonton sålde ju då av honom till Buffalo. Limpan hade ju önskat komma ifrån idiotlaget Oljan i många år, men de hade vägrat eftersom de ville fortsatt straffa honom för att han gick till KHL-laget Moskva i stället för Oljan tidigare. Men nu äntligen kom han fri och tog chansen några månader i Buffalo, fast det fungerade inte i det bottenlaget, och då gjorde han som han tänkt - kom hem.

Då hade vi både Linus Omark och Linus Klasen i laget och Rönken och Bulan skulle ta laget till absolut högsta topp. Visst, Limpan levererade, men Rönken/Bulan hade klara problem att identifiera exakt hur de bäst skulle använda två sådana fantastiska spelare för att ytterligare höja laget. Vi mötte Läjkers i kvartsfinal och smarte Hallam avdelade några spelare att punktmarkera Linusarna och detta - tillsammans med en otroligt duktig (Luleåutbildad) Viktor Fasth med Läjkersspaden - innebar att vi fick stryk.

Jag tror att Bulan numera - efter de erfarenheterna och efter att i fjol ha tagit in Klasen med följd att vårt usla PP blev skitstarkt - har den kunskap som krävs för att formera ett Luleålag där spelare som Limpan Omark kommer till sin rätt samtidigt som "Bulanhockeyn" upprätthålls.
Kommentera