Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2216264

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker: Ja stor humor, när Luleå tar in ”håll käftet-värningen” Omark svarar Apan med superduper keepern ingen hört talas om Strauss Mann....
Nu har ju Apan aldrig förstått sig på målvaktsbiten men det här är nästan pinsamt.
Man börjar rent av bli orolig för att vi inte kommer ha derbyn mot Apan säsongen efter denna. De ser minst sagt ut som ett lag för kvalspel just nu trots den ilskna kvänen.
Vet inte om man skall skratta eller gråta men det lutar mot att man är glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Läser på northpower att apfansen jublar över supervärvningen:

"Väldigt udda värvning. Stämmer detta verkligen?"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, nu blir Apan topprankad! Strauss Man, som lirat collegehockey i Michigan för det fruktansvärt starka världslaget Fargo Force, är ju redan självskriven för Honken Trophy och årets rookie i SHL. Nu är det kört!

Ju mer man ser på Apans nuvarande trupp, desto mer intressant blir det att jämföra med trupper för övriga lag som aspirerar på att undvika platserna #13-14.

Känns som att den ilskne kvänen - som i storstilade tidningsrubriker förklarat att han kommit "hem"* för att ta Glud med Apan - kommer att få rikligt med tillfällen att bli ilsk under kommande säsong:-)

*Hem, ja. Sekten har ju förklarat att den ilskne kvänen är en helt egen produkt, sprungen från blygden. I hockeyförbundets register finner man att kvänen tillhörde och utvecklades av IFK Kiruna i stort sett till han blev senior. Som 17-åring kom han ned till Apan, ibland, men ibland åkte han hem och körde med Kiruna i stället. Sedan drog han och under fem år utvecklades han av Kronan och Pölsan till SHL-spelare. Varpå Apan köpte "hem" honom.
Kommentera