Luleå HF

115480 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2217087

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
De prövade apsupportrarna går från pest till kolera. Nu har de knappt hämtat sig från chockbeskedet att Lill-Nisses Farsa och Eric köpt in Strauss Mann, så kommer HockeyNews ut med bedömningen att de tror att Apans inköp av Lobl blir en flopp:

"Stefan Loibl, c, Skellefteå
Kommentar: Gjorde bra i från sig i VM och är en stabil center som är bra på skridskorna, men att han ska ta en topproll i SHL dag ut och dag in har jag svårt att se. Fortfarande ung och utvecklingsbar, så det kanske kommer framöver. Men redan i år? Nja. "

Apsupportrarna kommenterar att de är vana vid att Apan köper min floppar. Undantaget är trollet vi lyckades bli av med på Hockeysnacket genom att sätta honom i "kloster" men denne tjafsar vidare på apsupportrarnas nordstyrkasida, där hans kompetenta bedömning är "Två tyskar? Utmärkt!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Kollade på Apans officiella sida upp vilka spelare de anser klara för truppen 2021-22. två vakter, åtta backar. De är väl därmed klara.

När det gäller forwards bara 11 stycken. Betyder väl att de avser handla in 3-4 till. Skuggan och våra ledare är ju alltid ute i god tid och det mesta eller allt är ofta klart innan säsongen är över.

Men Apan är "eljest". Lill-Nisses farsa och Eric tycks vänta rätt länge och inte sällan handlar de först när de vet vad som "blir över" sedan alla ligor och lag fyllt på. Vete fan varför. Blir det billigare så? Jag tycker att deras nuvarande trupp ser rätt kass ut.

Ska de upp i nivå med vad de hade senaste säsongen måste de nog fylla på med 3-4 riktigt starka spelare. Och finns sådana tillgängliga, tillika till billigt pris, till hösten? Tvivlar på det.

Som Aptruppen nu ser ut lutar det ju trevligt nog till att man får ranka in gänget bland SHL:s fyra sämsta typ.

Den övre bilden är inte tagen i centrala Apschtan sedan de fått reda på att Strauss Mann inhandlats, fast man kan tro det. Nej, det är 00.00 i morse Londontid när UK öppnade upp Freedom Day. Blir intressant att se hur det kommer att gå. De har ju en galloperande spridning av deltavarianten sedan en månad, men påfrestningen på sjukvården och antalet dödsfall - som också ökat - anses kanske kunna vara på en nivå britterna kan leva med. Om det inte blir mycket värre, förstås. Trots Lock-Up har de fortfarande kvar krav på munskydd på bussar, tåg, t-bana och Uber. Till skillnad från Sverige, men vi har ju en "egen" uppfattning till skillnad från hela världen när det gäller munskydden.

Dessutom har britterna fortsatt en app, där de blir pingade och krävs att självisolera sig i bostaden 10 dagar om de pingats. Kan tydligen räcka med att en granne, som delar vägg mellan bostäder, insjuknat för att bli pingad. Förra veckan blev en halv miljon britter pangade och nu diskuterar man problemet med Pingdemic snarare än Pandemic.

Jaja. Blir spännande att se om UK håller ut nu, eller om det exploderar så att de får stänga ned igen. Stackarna har ju till 2/3 fått AstraZeneca-vaccinet, som i UK kallas Oxfordvaccinet. Inte så kul. Själv fick jag förstås Pfizer, tack-och-lov.
Kommentera