Luleå HF

115817 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2220556

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dags att börja förbereda sig för nästa träningsmatch. Nu handlar det om vår broderklubb Kärpät på finska sidan av Norrbotten. Känns väldigt bra att Luleå sedan länge har så utmärkt relation till Kärpät och härligt att två så starka hockeyklubbar ligger så långt i norr.

När vi mötte Apan hade Bulan inte inlett träning av Box eller PP vilket märktes eftersom det avgjorde matchen. Men nu hoppas vi på bättre insatser av special teams - om det blir några utvisningar; Luleå och Kärpät är ju juste spelande lag och vi hoppas få något så när riktiga domare jämfört med senast, då Nord blåste på ett sådant sätt att man tycker att han skulle tvingats blåsa alkolås för att öppna skåp för att hämta ut visselpipan.

Kärpät kommer till Luleå för match i övermorgon torsdag och senare åker vi till Uleå för retur som vanligt. Matchen visas av SeMer med start 17.25.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I detta nu lirar Apan mot BurkÖlen och efter första perioden leder Ölen med 1-2, Apan kör StraussMann med spade och utvilad plock. He he. I början av andra målar Apan sig till ett PP och då sätter Mazarinen 2-2.

Denne Mazarin kan bli en stark faktor för Apan i år.
Kommentera