Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2220926

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
En stilla undran, varför spelar vi i gult? Är inte det bortastället?
Kanske vill man hedra chicken Shinimin :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, chickenhyllning!

1-1 efter två perioder. I andra perioden har Luleå ägt mer av spelet och ofta etablerat snabbt spel i Kärpäts zon, dock mot ett Kärpät som är bra på att hålla positioner i försvar och svårt för Luleå att hitta bättre öppningar.

Limpan imponerar med ett antal fina prestationer. En halv minut före periodslut kommer Omark fri mot en Kärpätspelare som då väljer att ta tag i Omark, slita ned honom på isen och lägga sig på honom i tjugo sekunder. Limpan lyckas mitt i det ändå spela fri Fröberg som kommer ensam mot Kärpätmålet men lyckas inte lura vakten.

Helt klart att lag som Apan och Kärpät är väl medvetna om Omarks stjärnkvalitet och lägger mycket energi på att neutralisera honom. Det må så vara och det är han van vid överallt men det innebär ju också att det öppnar sig mer för Shinnimin och Fröberg och ju mer de förstår att använda denna fördel, desto mer kommer Limpan att kunna leverera.

Jag tycker att det ser bra ut så här tidigt på säsongen och det kommer säkert att bli väldigt mycket bättre. T ex måste ju Tyrre och Rask med Komarek att få igång sin lina också och då jävlar!
Kommentera