Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2225117

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Heja Luleå
Gå för Guldet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Walle2: Ja, det vore roligt. Lite svårt att tippa hur det går dock. Experter i allmänhet, många av dem självutnämnda, tycks överens om att det blir Warulfven i år. Man menar att Ulfven har överlägset starkt anfallsspel så lyckas de bara få ihop spelet utan puck ska det vara mer eller mindre klart. Ytterligare andra menar att det är svårt att tippa toppen i år och att det handlar om 8-9 lag som alla kan tampas i topp eller mitt.

Jag tror det blir som vanligt: man får vänta 10-15 omgångar innan det satt sig och då kan man antagligen mer eller mindre gissa ungefär hur det kommer att gå för lagen; därefter kan visserligen lag skärpa sig alternativt falla ihop men det brukar vara enstaka i så fall. De flesta vet vi någorlunda hur de kommer att gå säsongen igenom då.

Det finns definitivt chans att Luleå kommer att tillhöra topplagen. Vakterna utomordentliga och linorna har övertygat under försäsongen, mest bara Tyrrelinan det inte lossnat för men de kommer nog. Det avgörande för vår del blir nog hur backarna får till det. Lite oroande att Erik Gustafsson är borta så ofta nu innan säsong och att han senaste åren inte haft den suveräna nivå han inledde i Luleå med.

Men om 10-15 omgångar kan vi nog hyggligt väl veta hur det blir för oss.
Kommentera