Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2228252

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Noterar att Blister anslutit, för att se Apan spöa Trottoarkanten vilket de säkert lyckas med.

Trottoaren har inlett serien med två torskar. Den självutnämnda expertisen i media är inte helt säker på att Trottoaren blir ett topplag i år igen. Känns löjligt, allt talar ju för att de hamnar bland undre strecken igen. De lyckades strålande i fjol tack vare seriens bästa lina, men där har 2/3 valt KHL i år. Vidare saknar de Frallan förstås, som har en rejäl lust på bilar och bågar; nu efter motorcykelolycka nackskadad dock inte fraktur och han ska nog bli bra tack och lov. Men undrar om det blir någon mer hockey. Dessutom betalar ju Trottoarens sponsor den extremt närige "dojovånnaspikinglisch" Ritola bäst i hela j-a SHL, men denne är ju borta hur mycket som helst eftersom han radan är betald, trist typ.

Nej sekten från blygden ska väl utan vidare med alla köpespelare kunna köra över Trottoarkanten. Grattis i förväg, Blister.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: somnade lika fort som matchen startade hahaha, varit och jagat älg och man är helt slut på kvällstid, skönt med seger utan att veta nånting 😅😅
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
0-2 för Pölsan nu mot Djurgårn och får spela PP med fem min kvar av tredje. Då sätter DIF 1-2 i 4 mot 5. Rättelse: i 5 mot 4 dvs PP. Det var swehockeys rapportering som fallerade. Bara en halv minut på Hovet och DIF har plockat mannekängen med spaden, hoppas på stödet av Mono med staven.
Kommentera