Luleå HF

115631 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2229273

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Trevligt att läsa din bedömning av Röglet - hoppas du får rätt för jag ser gärna att brottarnas lagbyggen får fortsatta framgångar. Senaste åren har jag trott på dem - och de har också lyckats - men tyckte det hade svåra tapp nu och att de skulle bli svåra att ersätta. Men jag har inte sett dem ännu igen-kligen.

HK Arslet, ja. Har ju hängt med bra innan jul senaste åren, för att sedan inte få ut något efter nyår och landat som 7a. Att de lagt upp jättepengar för att få tillbaka Ryan Lasch tyder ju på att de insett vad som saknas, men lite grann känns det som att resten av gänget tröttnat på kamphockeyn. Vi får se.

Ja, när det gäller Warulfven; att ni blir ruggiga i anfall vet ju alla och ni vet ju att det enda som kan stoppa er är spelet utan puck, men eftersom ni själva inser det får ni säkert ihop även det; är ju lite av en warulfsk specialitet att alltid kunna döda matcher när det räcker.

Luleå, slutligen. Jag har oss högre än du, men jag tycker och tror att vi har ett riktigt bra lag i år och tänker att om vi bara får upp backpar och försvar kan vi bli riktigt, riktigt bra. Så bra att jag planerar att skulle Luleå gå så bra som jag hoppas inledningsvis startar jag en ny tråd efter typ 15 matcher. Under namnet "Luleå Hockey 2021-22: Jakten mot SM-Gludet!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: OBS mitt tips gäller efter omgång 20. Min placering av Luleå är efter er tuffa start förmodligen kommer ni att avancera. Vi kommer få massor av massvis av magplask med början imorgon antingen slutar den matchen 1-9 eller 2-1.Kul att se framåt med ett gäng fanatiker :)
Kommentera