Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2229452

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: På Oddset ger ditt tips 11,29 * insatsen inte så uselt men klart att det blir minst en överraskning men vilken?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Jo, det är riktigt. Hockey är hockey och ingenting är klart förrän den feta hesa Fredrik släpper loss sin aria.

Som Tigerhjärta föreslår kan förstås Pölsan överraska och detsamma gäller nog också Djurgårn. Tänker att dessa båda lag, när de lyckas, kan vinna mot vilket annat lag som helst, men att lagen inte är så genomgående fungerande och därför ofta kommer att falla igenom. Tror jag, men först om bortåt tio matcher mer säkert kan bedöma vad de kan prestera under säsongen.

När det gäller Pungen och Trottoarkanten har de ju inlett med att torska allt indikerade att lagen inte räcker till. Ska de ändra på det där behöver det börja hända något snarast. Jag såg ju Pungen mot oss och visst, de har skärpt sig i spelet utan puck jämfört med hur slöa de brukar vara och dessutom har de kraftigt förbättrat vaktandet, men sammantaget var laget relativt svagt. Trottoarkanten har jag inte sett men det ihopköpta starka lag de hade förra säsongen finns ju inte kvar riktigt. Och på något vis brukar Trottoaren bara dansa någon sommar, vanligen bara några höstmånader, för att sedan sjunka som en sten. Tror därmed att chansen för Pungen eller Trottoaren att överraska idag är lägre.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Brynäs såklart! En 1 vinst på de 10 senaste mot Växjö, som upplagt för en komfortabel seger för oss?
Kommentera