Inlägg #2230781

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
25-7 i skott av Luleå period 2-3 men Öret vinner matchen med 0-2.

Tala om Bogeyteam.

Det var den matchen. Luleå lite för sega i första perioden men j-t starka period 2-3 och kan vi spela så bra i fortsättningen HELA matcherna får man vara nöjd. Men trots att man äger spelet och är mestadels i motståndarnas zon inga mål trots att det var nära många gånger. Härligt att se att många av linorna var bra och att Tyrres lina nu kommit igång.

Men i vilket fall. Att mot ett lag som Öret som försvarar slottet så bra fungerar det inte med bara distansskott när de har en bra vakt. Vi behöver kunna peta in en Homer framför målet i sådana lägen.

Spelet utan puck i första perioden. Nja. Där har vi en del att förbättra. Det ledde ju till de 0-2 som vi därefter inte kunde hämta in.

Aprunkarzebrorna? Nja. Nu var det Enroth och Öret som vann matchen, men tyvärr trist att se dessa zebror. Öret tilläts köra hårt sista perioderna och kunde mycket väl haft många fler utvisningar men i stället lyckas idioterna ta Shinnimin för filmning. Och, även om jag kanske är ensam om det, tycker jag faktiskt att det är fel att ta ut Engsund för match sedan han blivit pååkt.

Öret: imponerande igelkott de kör med nu och hur de hjälper Enroth genom att äga spelet framför honom. Hur bra är de? Nja igen. Visst, för att bli vinnare behöver man i första hand ha ett starkt försvar och bygga därifrån. Men hur mycket har de framåt? Vi får se hur långt det räcker.

Men idag räckte det för att vinna i Delfinen i Luleå, vårt bogeyteam består...