Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2234317

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ännu en pantad supporter (eller e.g inte en supporter) som nu tänkt till ordentligt och kommit fram till att det bästa är att skicka ett anonymt vykort till Omark och gnälls. Några andra tänkare ville ”prata ut” med spelarna efter matchen mot Oskars. Man blir aldrig tillräckligt förvånad över dåd- och initiativkraften hos vissa individer. Jag skäms storligen och milt uttryckt så tillhör dessa personer inte begåvningsreserven. Pinsamt att detta skett i Luleå. Usch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Betr brevet till Omark tycker jag det luktar hets från någon apa typ Barbro eller SS-mannen.
Jag menar bara det att komma på tanken att skicka ett snail mail, en K-märkt handling som kräver inköp av frimärke som bara en 60-70 plussare typ PorkaBoorken skulle kunna tänkas göra.
Tvivlar starkt på att författaren är ett Luleåfan så tokiga hemmafans finns bara i Schtaaaan, det är sen gammalt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja. Mycket bra att våra supportrar har en bra relation med klubben och det har vi verkligen, sedan supportrarna markerade betydelsen i samband med att en styrelse som tappat sans och mått var på väg att ge oss Bjärven som ny symbol.

Att enstaka personer eller små grupperingar ballar ur redan efter en handfull matcher ser jag som en mognadsgrej: de lär sig. Snyggt av Oskar Engsund och Skuggan att tala dem tillrätta efter Oskarsmatchen.

Vi kan överlag känna oss frustrerade men har ju accepterat att det inte klickar som det ska inledningsvis och inser att det får ta den tid det tar. Tufft ikväll när Engsund, Själin och Sondell är borta med Jonas Berglund går ner och spelar back med Erik. Som Henrik Stridh kommenterade saken - Erik har utvecklad unga spelare till bra backar tidigare. Kanske Berglund skådar ljuset och följer de spår som Jesper och Lill-Nisse stakat upp? ;-)
Kommentera