Luleå HF

115763 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2238920

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Perro: Ja, nere i den gävliga arenan har vi som regel haft svårt att få poäng och när de böt namn till Morrhår URK blev det inte just bättre.

Kommer ihåg NHL-lockouten för runt femtom år sedan. Då spelade vi avslutningsmatchen där nere och vann efter strålande hockey med 4-9. En riktigt fin match och vi tillresta Luleåsupportrar stod kvar länge och klappade in grabbarna en extra gång och de kom, det flesta bara i susp och rör och hyllades. Det var så oväntat att få pinnar i den gävliga arenan och att vinna så stort! Jag hade fotot av slutresultatet taget direkt från den gävliga varianten på jumbotronen som bakgrund på telefonen i många år, kul att visa pölsor när man träffade på sådana.

Trodde inte Pölsan skulle gå bra i år, men de började överraskande starkt. Mot slutet har de dock tappat och på obönhörlig resa nere bland strecken som det verkar.

Själin och Sondell är fortfarande borta och har nu sällskap av Styrman efter att ha blivit misshandlad av idioten-gårdaren i torsdags.Walle får fortsätta med spaden, lite överraskande eftersom han slängde in att gäng puckar mot gårdarna, var rätt säker att Lassi skulle stå idag.

Nåväl, vi får se. Trots alla vi saknar går väl tipsen i Luleå-riktning, men då har man inte räknat med att Pölsan är Pölsan. Själv räknar jag med att vi torskar men har gärna fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha, två hakningsutvisningar på Luleå med bara 19 sek mellanrum, 5 mot 3 i 1.41 alltså. Luleås box klarar hela detta 5 mot 3, men 4 sek efter att vi fått in fjärde spelaren lyckas Pölsan hänga in 1-0.

Ingen bra start.
Kommentera