Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2241920

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jo, jag förstår att du tänker så. Men att hata Apa är inte något jag måste. Kom ihåg att häromåret förklarade att jag tills vidare skulle inte skriva en bokstav om Apan och gjorde det inte sex månader. I dagsläget kan jag inte se framför mig någon anledning till att jag skulle ändra mig. Du får se!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och tänk-ligen ska vi få se Luleå möta Trottoarkanten! Det ska bli kul.

Jag hade ju inför säsong inte alls trott att Trottoaren skulle kunna hävda sig i år utan snarare att laget skulle få svårt att hålla sig från streckstrid. Men de har tydligen mycket mer än jag trodde, blir intressant att ses dem.

Luleå hade jag räknat med skulle gå bättre än vi gjort, men på senare tid har vi ju fått igång spelsystemet allt bättre.

Hur vi kan klara oss med Trottoaren känns ovisst men ser farm emot matchen, är nyfiken.

Walle fortsätter med spaden. Hmm, lite oväntat. Visst, ju mer han får spela, desto bättre blir han. Men jag hade nog trott att Luleås som vanligt med två bra vakter skulle kört varannan.

Sondell tillbaka. Men Själin fortfarande borta och nu detsamma med Styrman. Däremot får 18-årige backen Simon Lindblom göra SHL-debut som sjunde back.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: :) är bara skämtsam! men nu börjar matchen och vi lär väl åka på spö av rögle...
Kommentera