Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2241965

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Drygt halva första spelad utan att lagen igen-kligen lyckats etablera spel eller matchen fått karaktär.

Det har varit bara åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare som åker snabbt upp, in i zon, tappa puck till motståndare...

Efter 12 min ska Gallo åka in i motståndarzon, då får Trottoarbacken en strålande idé och crosscheckar Gallo på hakan. Det är verkligen hur tydligt som helst att denne nisse inte är ute efter något annat än just det. På senare tid har ju sådana överfall regelbundet blivit 5 min + match. Men inte idag, det räcker med en tvåa tycker zebrorna. Tidigare i matchen har zebrorna blundat när en trottoar bakifrån ringar klubban över Shinnimins bröst när denne är på väg åt annat håll men fälls.

2 min PP för Luleå, åstadkommer ingenting vettigt alls. Däremot en tripping under boxspelet av Trottoaren, zebrorna blundar.

Det är tydligt att zebrorna håller en hög tröskel för utvisningar idag. Nå, hittills har det bara gynnat Trottoaren, men hoppas zebrorna är stabila och inte hoppar upp och ned i nivån framöver.

Nu bara 4 min kvar av perioden och Shinnimin + Omark kontrar snabbt, blir i princip 2 mot 0, men Limpan tycks missa målet sedan han fått pucken av Shinnimin.

Fortfarande 0-0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
2 min kvar av första. Återigen PP för Luleå, sedan en Trottoarback står stilla och hakar Shinnimin i stället för att åka skridskor.

Som förra utvisningen, Trottoarbackar som står stilla och använder klubban i stället för att spela hockey. Konstig stil, tycker jag.

Inget resultat i detta PP heller men värt att nämna att Trottoaren i vårt PP fick i stort sett två frilägen, nästan.

0-0 efter första perioden.

Raggarhockey.
Kommentera