Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2242478

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja, och Luleå trycker på - sista kvarten, öka takten, Tidaholm - sista minuterna men lyckas inte. Då lägger Trottoaren in 1-3 i tom kasse i stället.

Bara att ta av sig hatten och bocka. Trottoaren vinner helt rättvist och domarna påverkade inte resultatet.

Därmed inte sagt att de var överlägsna. Med litet flyt hade vi fått in fler puckar och hade tagit matchen.

Walle är väldigt stabil i målet och han är oerhört skicklig att läsa var distansskott kommer och då är hans plock rena magneten. Med detta sagt menar jag nog tyvärr att de två målen är halvtavlor där han vid första målet står kvar på mållinjen i stället för att komma ut 1-2 meter och stänga alla luckor; vid andra målet vet han att skott från slottet halvdistans kan komma, ser inget, och står då med knä, benen bakåt och jätteluckan Allan mellan benen - där ska han förstås ihop med benen och ut med fötterna. Nå, det är lärjungar. Och det är vad han ska göra denna säsong i Luleå. Hitta blottor och arbeta bort dem. Inledningsvis i år silade han ju mål vid närmsta stolpen, men den håller han nu.

Det var intressant att se Trottoaren och vilken hockey de spelar. Nästan lite raggarhockey över det hela men i försvarszon är de starka att hålla rent i slottet och i anfallszon snabba och rörliga där det vanligaste vapnet var skottpass för styrning.

Laget passade inte alls Luleå. Vi hade mycket svårt att komma till och gjorde det bara bitvis. Vet inte hur vi ska kunna komma åt denna Trottoar men Bulan funderar nog ut något får man hoppas.

Trottoarens chanser i år? Ja, det har ju definitivt inte den blixtrande anfallshockey spetslinan visade upp i fjol. Men de har fått ihop ett starkt lag ändå, som lirar nästan lite Malmöhockey. Han är duktig, tränarnissen de snodde av MooDoo.
Kommentera