Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2243989

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
3-1 i tom kasse.

Bara att gratulera Röglet efter en riktigt fin insats.

Två starka lag som kämpade länge. Under första perioden var det Röglet som var det bättre laget men i tredje perioden tog Luleå över. Matchen hade kunnat sluta i vilken riktning som helst - känns som att det ofta ser så ut när vi och Röglet möts, men faktum är att det är femte matchen i SHL i rad mot Luleå som Röglet vinner. Ett styrkebesked, sådant.

Och visst är det värt att notera: Shinnimin tog en absolut meningslös och slarvig utvisning och Röglet avgjorde i det PP som följde. Samtidigt som förstafemman med Limpan och Shinnimin gjorde an stark insats i anfallszon idag.

Och till den tidigare kommentaren om Luleås backar i andra perioden - i tredje vände de på sig, spelade med ansiktet ut mot planen i egen zon, vågade mer - och det vände på matchbilden.

Och - för andra matchen i rad - tack till domarna för en utmärkt insats. Skönt att kunna skiva det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Aftontrasan - som bara väljer att skriva om Luleå när de hittar något negativt om oss - påstår att Bulan kommer att gå till Schweiz efter den här säsongen.

Vore inte oväntat alls förstås. Tjäna lite rejält med pengar på sin kompetens. Och i Schweiz skulle han säkert lyckas bra, han får ju alltid spelarna med sig eftersom han vet vad han talar om, behandlar alla lika och är tydlig som fan.

Blir svårt, för att inte säga omöjligt för Luleå att ersätta honom. Ungefär lika svårt som det skulle för Röglet att ersätta Abbottarna, som ryktas kunna få erbjudanden från NHL.
Kommentera