Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2281803

Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Var god notera att härmed startas en ny tråd.

Var på väg att starta en sådan för två år sedan men då ställdes slutspelet in av pandemiska skäl. Mycket sannolikt att vi tagit det GLUDet och själv anser jag att vi inofficiellt är mästare 2020. I fjol nådde vi inte samma kapacitet, men inför den nuvarande säsongen trodde jag att det fanns chans.

Vi började dock med ett antal frågetecken framför allt på backsidan. Men efter det att Lepistö rekryterades har backparen stabiliserats och är nu ett väl fungerande vapen såväl i försvar som i anfall.

Vidare hade vi vår hjälte Limpan tillbaka vilket talade för att vårt anfallsspel och vår PP skulle förbättrats. Vi har dock fått vänta lite på det, men efter senaste rockaderna tycks det har landat rätt; att Limpan går med de båda skickliga och intensiva spelarna Tyrre och Andreasson och det känns som att vi börjar hitta hem.

Vakterna? Jag bedömer att våra båda tillhör seriens bästa. Där har vi inga problem.

Nog för att det finns svår konkurrens i första hand från Röglet, Apan och Warulfven men om Luleå fungerar har vi möjlighet att slå dessa lag, törs jag säga.

Är fruktansvärt medveten om att en sådan här jinx riskerar fälla oss. Och att skador på enstaka men viktiga spelare kan fälla oss.

Men efter att ha tagit alla dessa saker ad notam bedömer jag att det ändå finns en sådan stark möjlighet att vi vinner sista matchen vi spelar säsongen 2021-2022 att det är läge att rulla ut röda mattan för att froza laget och tillsammans följa fortsättningen av säsongen.

NU KÖR VI!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm. Upptäcker att jag skrivit i en gammal tråd under kvällen. Rättar till det.
Kommentera