Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2283349

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Håller med dig om allt förutom liknelsen: kan Lilla My verkligen smitta mer än snackgnäll?

;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bara en match idag trots att det är hockeytisdag,

Men en jäkligt intressant match trots att Luleå inte spelar.

Apan mot Warulfven.

Vi kan ju ha tanken att om Röglet hittar Rögletstilen igen kommer de att spöa alla andra lag och blir mästare. Men med lite knackig vår undrar man om de kommer ikapp. Luleå är ju imponerande svårslagna, men mot oss finns att vi sällan riktigt räckt till hela vägen; vi har saknat tillräckligt jävlaranamma för att fixa det och kanske nu inte heller? Öflundran ballar ju ur igen på våren och har så gjort flera år nu, de kan väl inte ha något? Läjkers, nja... och Pölsan och Oskars kan nog överraska men hela vägen? Knappast.

I skrivande stund tror jag att objektivt kan det vara Ulfven eller Apan som vinner sista matchen för säsongen. Ulfven, om de lyckas stabilisera fortsatt och mer; Apan om deras spelstil att bli uppretade lyckas.

Ja, det vete fan. Jag skriver ju nu i en tråd titulerad vägen mot SM-gludet för Luleå Hockey och så kommer jag fortsatt att hoppas och tro. Förutom allt bättre hockey och många bra spelare här och där har vi Limpan. Linus Omark som är alldeles för bra för den ligan och om vi kan få den nytta vi behöver av honom ska vi kunna ta detta.

Men i skrivande stund är det förstås synnerligen intressant att se hur Apan och Ulfven står sig mot varandra. I höstas slog ju Apan Ulfven två gånger men den Ulfven var en helt annan än den vi har nu. Tror det blir en viktig match för att visa styrka.
Kommentera