Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2325121

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, vad ska man säga?

Första matchen var Luleå helt överlägsna.

Andra matchen var rätt jämn över tre perioder men i fjärde körde Luleå över Öret totalt.

Tredje matchen ägde Öret första perioden men i andra tog Luleå över rejält och var också bättre i tredje.

Rothen har varit riktigt jävla bra och det är bara tack vare honom som Öret lyckats vinna en av de tre matcherna. Men även om Lassi fått mindre att göra har han varit helt suverän han med. I förra matchen var det förstås en tavla av Lassi när han oturligt styrde in vinstmålet från Emil Larsson men slutspelets bästa räddning med klacken vid 2-1 och slutminuter kvar idag, minst sagt övertrumfar den tidigare missen.

Nej, det är inte målvakterna som avgör att det nu står bara 2-1 i matcher för Luleå. Utan något grönjävulskt usla och anti-Luleå-"dömande" zebror. Fy fan, så jävla urkassa de är.

Till match fyra måste vi väl för fan slippa den jävla FriSören och bringan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Är det rimligt att luleå "leder" utvisningarna mot öret med 12 mot 7 efter 3 matcher? Vi har fört spelet och dom har grisat på. Rimligt???
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: FriSören & Bringan har gjort sitt i denna matchserie för från varit lysande i första så har man tappat matcherna totalt, Visst tufft hårt vill man se men inte då man går övergränsen och domarna blundar för det hela då måste man göra ngt åt det hela!

Till matchen så är det Luleå Vs Enroth snällt sagt för de övriga i Öret har liksom inget att sätta emot Luleå förutom använda regelvidriga saker som dem upptäckt domarna tar inte för, Men skulle det komma nya domare som tar för de regelvidrigheter som Öret pysslar med då har dem inte mycket komma med mer än Enroth!

Nästa match ner och den kommer vi ta är säker på det för någonstans kommer vi sno en match i serien och sedan hem till norr kokande Delfinen en Fredag och vi tar och säkrar semifinalen.....
Kommentera