Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2325426

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: När du är inne vad tror du om kvällens fight för det kommer bli en riktigt tuff tillställning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Jag tror som Perro. Nu kommer Apan att göra allt de kan för att vinna. De har visserligen Robert som huvudtränare och han kan förhoppningsvis ha försökt få lite moral i laget. Men det finns risk att de följer uppträdandet som deras mångårige kapten körde med. Med hans egna ord: Jag är beredd att göra allt för att vi ska vinna inklusive fuska om det behövs.

Innan Fläskberget avslutade karriären med att torska mot Luleå hade han lanserat sin specialare "benen försvinner". Det går till på följande sätt. Om en motspelares kropp eller klubba vidrör en apa på något vis, faller Apan. Men inte så där fjuttigt som andra faller så att de riskerar bedömas som förstärkare. Nej, här kör man med rejäla tag genom att lyfta helst båda benen i luften med följd att apan faller pladask. Det köper zebrorna, det är ingen förstärkning tänker de vid ett rejält pladask. Apan kör ju med det där för att säkra utvisning när någon begår regelbrott mot dem, men än värre är att även vid korrekta kontakter kan de få för sig att bara låta "benen försvinna". Swingerli var duktig på det där men även den ilskne kvänen har visat framfötterna genom att låta just framfötterna försvinna.

Som jag förstått det är warulfvarne i allmänhet större och starkare än aporne så de får nog svårt att nå framgång med att vara allmänt ilskna, buffliga och fysiska. Men det kan nog innebära att det försvinner ben till höger och vänster, speciellt eftersom de har den veritable aprunkaren, gröningen bodenbjörk som zebra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Apans forcering sist var tung. Börjar dom på samma sätt blir det tufft. Tror apan kommer att vara desperata. Första målet blir viktigt. Gissar dom kommer att filma om det behövs.
Kommentera