Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2328322

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Oskars-Röglet idag. Sjätte matchen i kvartsfinalen där Oskars leder med 3-2 i matcher och således kan avgöra och vinna kvarten mot Röglet skulle man vinna hemma idag.

Oskars från plats 9 i tabellen mot Röglet från plats 1! Det har väl aldrig hänt att 9an slagit ut 1an. Kan det verkligen gå?

Känns minst sagt otroligt och jag tror att Röglet har minst 50% chans att ta båda de matcher som är kvar, och därmed ta sig vidare.

Men viss chans/risk alltså att Oskars framgångssaga rullar på och att de tar sig till semi, där de i så fall får möta Luleå. Jag tror faktiskt att Oskars hockey passar oss bra och att vi med stor säkerhet skulle slå dem om vi möts. Vilket betyder att om Oskars vinner dagens match är det rätt säkert att vi går till final.

Så. Men borde väl heja på Oskars idag?

Troligen ja.

Men samtidigt vill man så gärna se bottarnas Röglet gå hela vägen och ta det SM de så väl är värda. Ett SM de skulle ha haft redan ifjol, ordet funnits någon rättvisa. Anledningen till att Röglet föll mot Läjkers var ju att de hade så många skadade spelare sedan semifinalen då Röglet spöade Apan och Apan som hämnd för det fult överföll Röglets spelare utan att de apvaggande zebrorna ingrep.

Så. Vilket lag som än vinner kan innebära att man själv känner att det vore bra för oss. Eller skit;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hoppas Ikoo får ni möta och vi kan ta nåt dricka i O-hamn om du kommer.Forza Iko
Kommentera