Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2332278

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Det är så för Bulan men han lyckas inte bryta ett mönster för att få en förändring i sitt spelsystem så motståndaren kanske ser det fann plan b i bakfickan, Klarar han inte föra Luleå till guldet denna säsong måste man nog ta sig en funderar dvs ingen är helig så även inte Bulan finns dem med längre kontrakt som fått sparken från HC jobbet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: de vetefan, det finns en del pojkar/gubbar som är större än föreningen i lule så ni får ha Bulan så länge han vill vara kvar men har inte ni kört dubbelt eller var de trippel huvudcoach nåt år? Kan vara lösningen
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Å andra sidan tillhör Luleå inte de klubbar som har för vana att sparka tränare. Några gånger har det legat nära t ex 1994 när Sakari Pietilä ändå fick köra klart en misslyckad säsong samt när Skuggan fick testa vara huvudtränare men det gick inte bra och han "klev själv av" och oväntat blev mycket lyckad sportchef.

Under Bulan har Luleå tillhört de bästa lagen i SHL, vete fan om vi faktiskt inte varit sammanlagt bäst, i konkurrens med framför allt Warulfven och Röglet. Däremot har framgångarna i slutspelen inte blivit sådana vi hoppats. Visst, Copronaåret då sluspelet ställdes in hade vi säkert vunnit SM. Sedan åkte vi knappt mot Apan fastän vi hade ledningen i matcher. Och så har Fru Öland tagit oss. När det gäller Fru Öland kan man tänka att de har en j-a spelarbudget och köpt in allt de behöver och därför har ett lag som kan växla upp något grönjävulskt till slutspelet. Det har inte vi. Jag tror INTE att det beror på att Bulan är usel matchcoach. Visst, kan inte säga att jag ser honom som en strålande matchcoach, men är inte överens om resonemanget att han måste gå.
Kommentera