Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2332287

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Å andra sidan tillhör Luleå inte de klubbar som har för vana att sparka tränare. Några gånger har det legat nära t ex 1994 när Sakari Pietilä ändå fick köra klart en misslyckad säsong samt när Skuggan fick testa vara huvudtränare men det gick inte bra och han "klev själv av" och oväntat blev mycket lyckad sportchef.

Under Bulan har Luleå tillhört de bästa lagen i SHL, vete fan om vi faktiskt inte varit sammanlagt bäst, i konkurrens med framför allt Warulfven och Röglet. Däremot har framgångarna i slutspelen inte blivit sådana vi hoppats. Visst, Copronaåret då sluspelet ställdes in hade vi säkert vunnit SM. Sedan åkte vi knappt mot Apan fastän vi hade ledningen i matcher. Och så har Fru Öland tagit oss. När det gäller Fru Öland kan man tänka att de har en j-a spelarbudget och köpt in allt de behöver och därför har ett lag som kan växla upp något grönjävulskt till slutspelet. Det har inte vi. Jag tror INTE att det beror på att Bulan är usel matchcoach. Visst, kan inte säga att jag ser honom som en strålande matchcoach, men är inte överens om resonemanget att han måste gå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så har vi Röglet mot Warulfven, 0-1 efter första perioden. Sätter på matchen live nu, medan jag målar fasadplank röda i en ateljé.

Har inget emot något av lagen. Hoppas att de båda vinner;-)
Kommentera