Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2341222

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Jag håller luleå som favoriter p.g.a hemmaplansfördel men du var så jäkla kaxig efter förra matchen så man får passa på och njuta idag ..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Varulven: haha välkommen :)
Kan ta det också:)
Kaxig vet jag väl inte men FBK gick max mot Skellefte men Rögle det var mer en walk in the park på ngt sätt, Det var två skilda världar på något sätt de matcherna medans man såg då vi är påslagna och det fungerar då är vi vassare defensivt sett....
Men jag håller likväl att Luleå kommer stå som segrare på slutet av serien, Men så länge Furch spelar som ha gör då håller han FBK med i matchen...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Varulven: Jag tycker att det är dålig stil av dig. Under pågående match följer man matchen och kommenterar sådant som är relevant för matchen.

För att förstå hockey-netiquette är det enklast att tänka sig att man besöker en pub där ett lags supportrar följer en viktig match som laget spelar. Det man kan tänka sig att säga i ett sådant läge, när man är iklädd motståndarnas tröja, är med all sannolikhet helt OK att göra också på ett Hockey-Forum.

Men. Det man skulle akta sig för att säga i supporterpuben ska man akta sig för att göra också här, när vi följer viktig match.

OK?
Kommentera