Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2343911

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Ja, jag såg det i natt på Luleåfans och dessutom är det klart med Delfinen fri entré. Vilken enorm uppslutning när vi spelar borta, och hemma stod hela hallen inklusive sittplats, dessutom hoppandes större delen av matchen och i tabloiderna skriver krönikör efter krönikor om det enorma trycket och intresset.

Jag undrar om inte upplevelsen från läktarna i Delfinen fick hela Warulfvslaget att känna sig små och inse att i världens nordligaste elithockeyklubb är warulfven liiiiiten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
I detta slutspel med ofta målsnåla matcher har Lassi och Luleås försvar varit gudomliga och även om Warulfven satsat stenhårt på att måla har de sällan lyckats med något. Lassi har växt till ett spöke och när han räddade Michael Linquists skott från en meter med nästan hela buren öppen knäckte han slutgiltigt Ulfven.

De måste ha känt sig helt knäckta - när inte ens ett sådant läge blir mål...

Årets snyggaste räddning och det enda de egentligen kan säga om det är att Lassi är en otrolig vakt. Men det kan de inte erkänna, förstås, så i nya wermlömsktidningen försöker ulfvarne påstå att "det är flax".

He he he he....
Kommentera