Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2344736

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Klåparna: Här tuggar vi om hockey liksom pandemin har man släppt och lever livet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
INFORMATION TILL BESÖKARE

Någon anklagade här på sidan Luleå Hockeys ordförande för åtgärder som han var helt oskyldig till. I den efterföljande diskussionen gled denne iväg med allt mer förvirrade åsikter och dränkte sidan med sådant.

Vederbörande får vila från sidan en period och ”diskussionen” förklarades över.

Nu kom en annan rookiedebattör in och tog upp saken igen. Dennes inlägg är raderade och skribenten får göra den tidigare skribenten sällskap i skamvrån.

Under slutspelet har ett antal rookietyckare dykt upp med ovidkommande skit under pågående slutspelsmatch för Luleå. Vid sådana grava övertramp förpassas vederbörande omedelbart till skamvrån naturligtvis.

Med denna bakgrund ges lite allmän netiquette för sidan.

Luleå Hockeys sida är som regel ganska öppen för att folk ska kunna diskutera i första hand Luleå Hockey, i andra hand annan hockey och i tredje hand även annat som hen anser intressant för andra. Så kan vi ha det här eftersom sidan normalt är ganska lugn utan väldigt många skribenter. Men det förutsätts ändå att den som skriver här gör det för att söka kommunikation med andra – de som bara kastar in mer eller mindre identiska inlägg (vanligen påhopp) gång på gång utan att svara får söka sig någon annanstans.

När Luleå Hockey spelar match och än mer när det är slutspel och speciellt förstås när det är final förändras acceptansnivån. Den som saboterar diskussionen mellan de som är intresserade av matchen förpassas självklart omedelbart till skamvrån.

För den som eventuellt inte begriper ovanstående meddelas att denna plats uppfattas som salig stadspuben i Luleås norra hamn eller valfri sportbar där Luleå supportrar samlas för att diskutera och följa hockey. Det du, som gäst, skulle tillåta dig att diskutera på en sådan plats accepteras förstås här. Det du inte skulle drömma om att ta upp där kan du glömma även här.
Kommentera