Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345107

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu paus inför tredje. Efter första halvan av andra ökade Warulfen på ambitionen framåt och började etablera spel i vår zon och ta fram chanser. Kändes riktigt tufft där, som att före eller senare hänger de ett mål.

Men sedan fick Warulfven PP och direkt efteråt ytterligare ett PP. Det var billiga utvisningar och innan dess hade zebrorna blundat för ett tjugotal liknande eller värre. Och så sänker de plötsligt nån. Riktigt j-a eländigt. Den första utvisningen var svag och sedan var den andra mycket värre för att inte säga direkt felaktig. Det som syns är att Fröberg lyfter klubban på en Ulv och det är faktiskt helt tillåtet.

Kasst av de svaga zebrorna alltså, och psykologiskt BORDE de nu har låg tröskel för att ge Luleå PP som kompensation. Men vem vet, dessa nissar kan ingen prognostisera.

I vilket fall. Luleå var duktiga i första perioden men utan att lyckas ta fram så många riktigt bra chanser och utan att måla. Men i andra perioden var det klart mer spel för Ulfven som lyckades ta fram allt fler halvchanser där de med flyt kunde ha målat.

Nu går vi mot tredje perioden och då gäller det.
Kommentera