Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345385

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Tung kväll, tung natt, tung morgon. Vi hoppades ju och ville så mycket. Men det räckte inte hela vägen. Orkar inte analysera, det är vad det är. Vad det lider kommer vi säkert att vara nöjda med en kanonsäsong men just nu så känns det inte så. Får återkomma men längtan efter glud är större än någonsin. Kan vi vara konkurrenskraftiga även nästa säsong är det jag tänker på nu.
Suck! 😮‍💨

Sist men inte minst - Grattis Färjestad till en välförtjänt seger!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja du tyckte vi tröt lite på orken ärligt talat det såg lite som vissa hade problem med speeden tyvärr, Färjestad gjorde det jävligt bra och detta är nog en av finalerna som kommer vara topp 3 genomtiderna för den innehöll allt och allting!

Spelarsidan är det positioner som vi måste förstärka på iofs Omarks vara el inte vara är den stora frågan men det säges att gumman hans trivs i Luleå och vill stanna återstår att se då, Annars är jakten i gång såg man bommade Kossila pga Växjö gav en högre lön finns nog mer spelare där ute nu när KHL inte kommer vara samma penningstinna liga som den engång var!

Nåja då är det dags för sommar blir nog en utebastu för mig i afton för att få analysera för mig själv detta resultat, Nåja kommer nog kika in lite nu och då för hockeytugg och annat :)
Kommentera