Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345854

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bobben : Ska vi nu vara ärliga så var det Mitell som startade den där tivoli effekten sedan var et likt snöbollen så drog den i väg lite väl mycket på båda håll och kanter tyvärr med det är final spel då händer dyl, Domarna har inte varit bra på ngr säsonger nu överlag det är mycket dem tar en sak sedan kompensation på det hela för att efter en stund vet inte spelarna vad dem vågar och inte vågar göra tyvärr!

Skulle SHL ta tag i skiten och få en NHL domare komma in och lära ut saker och ting åt domarna samt ha supervisor på varje match i SHL, Som kan gå ned och ge feedback i pauserna för är det så dåligt att det finns bara 2st bra Micke Nord & Linus Öhlund känns det ynkligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Du kanske inte ska vara så snabb att klaga på domare när du själv bidrar till falsk ryktesspridning och säger att jag skrivit olika saker i "urkens" forum, vilket bara var hittepå från din sida, men bidrog till att man blev portad från att skriva här under självaste finalen. Svårt att ta ditt gnäll på allvar när du beter dig lika illa som de du gnäller på!
Kommentera