Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345911

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: nja, så stor makt har ingen av oss. Tycker gnällandet även var ute på planen (under match). Angående inläggen. Visst kan man klaga på enstaka domslut men tydligen är alla fel mot Luleå...hela tiden. Hela ligan verkar ha en agenda mot Luleå som pågått länge. Är bara att scrolla nedåt i inläggen så är detta en röd tråd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bobben : Noterar att du inte funnits på snacket två veckor ännu. Du hann kommentera lite på Warulfvens sida - bl a att ni blev bestulna SM-glud av domarna för några år sedan, att "tråk-Luleå" troligen skulle vinna finalen, att Luleå egentligen skulle ha vunnit game seven.

Men därefter lämnar du Warulfvens sida och kommer hit som gäst.

Med ett enda budskap: Att Luleå gnäller på alla domslut.

Du har inte läst på ordentligt men du tycker att det räcker för att börja kugga mot Luleå.

Skulle du tagit del av vad som här skrivits hade du upptäckt att vi i första hand klagat på att situationsrummet struntat i att till disciplinnämnden anmäla runt tio fula övergrepp mot Luleå i såväl semifinalen inklusive att inte Luleås spelare Tyrväinen inte blev anmäld för sin armbåge i huvudet på Lennström i game seven.

Det är vad vi i första hand klagat på. Att regelverket inte fungerat och att det varit farligt för spelarna. I referensgruppen avseende spelarnas hälsa sitter två tidigare spelare samt tidigare domarbasen Peter Andersson, tidigare domarbas och dokumenterad Warulfvssupporter. Han misstänker vi.

Det har som regel varit få utvisningar i finalen. Och därför inte så mycket att klaga på, på det sättet. Det har varit hög tröskel och det har vanligen fungerat när Björk och Öhlund dömt, förutom deras senaste match.

De övriga matcherna har dömts av herrar Björk och Nordlöf. Dessa två håller en mycket sämre standard och det har varit lite av ett lotteri när de dömt. Vi har klagat på att sådana usla domare släpps fram i en SM-final.

Deras sämre insatser har drabbat båda lagen. T ex har de totalmissat sådant som skulle generera utvisning och det gäller såväl Warulfven som Luleå. Vidare har de plötsligt fått för sig att ta utvisning för en förseelse av ett slag som de tidigare under matchen släppt 70-80 ggr. Sådant dömer är inte OK i en SM-final.

Så. Här har inte gnällts på varje Luleåutvisning, men ett antal som vi uppfattat icke korrekta. Vi har också påpekat när detsamma drabbat Warulfven.

Däremot inledde en av lagens huvudtränare INNAN finalen med att gå ut i media och påstå att det andra laget filmar. Och det följdes upp av att den assisterande tränaren klagade och gnällde på många utvisningar på Ulvar och menade att Luleåspelarna var veka, hade inte slipat skridskorna och filmade.

Den ende jag vet filmat under finalen är Michael Lindquist, som fick en pyttecrosschecking i ryggen framför Luleås mål, slängde sig framåt, blev liggande länge och satt sedan och grimaserade och ynkade sig i båset.

Detta om detta. Ditt påstående att vi här gnäller på varje Luleutvisning är i bästa fall en okunnig missuppfattning från din sida, i sämsta fall ett elakt påhopp och en förolämpning mot de som skriver här.

När du nu efter finalen kommer som gäst kunde du ha tagit upp t ex
- din uppfattning om att Luleå egentligen borde ha vunnit;
- din tacksamhet över att här på sidan gratulerar vi Warulfven till SM-gludet.

Visst anser vi att det varit jämnt och att vilket som helst av lagen kunde ha vunnit game seven men lagen kämpade väl för att försvara sig och det blev inte många chanser att göra mål. Men Warulfven lyckades; det gjorde inte Luleå; och därför är Warulfven värdiga vinnare.

Men du väljer att hoppa in här och råskälla på det lag som precis förlorat kampan om SM.

Ett sådant uppförande är inte välkommet här. Du får tänka över ditt beteende och välkommen tillbaka när du sköter dig bättre.
Kommentera