Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2346035

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Arvid85: Ajaj. Vore riktigt, riktigt tråkigt att se Einar spela för Apan.

Att han och Petter för många år sedan valde bort Apan för Luleå har alltid känts bra. Samtidigt förstår man att det nu är en annan Apa, sedan de gjort sig av med mummelklockare, CryBert, ApWallson, ApLasse J och nu ApPea. Helt annat ledargäng nu.

Tidigare skulle Apan vägrat ta in spelare från "den stora Satan" Luleå, men Robert Ohlsson, Eric Forsell och Nisse farsa är naturligtvis vettigt folk.

Vore mycket tråkigt att tappa Einar som känns som vår.

TILLÄGG: Jag hade ju tagit "sommarlov", kollar i hastigheten bara om någon skriver och vad. Och gick direkt på det där påståendet. DansbandsWolf är ju en kunnig person, dessutom schläckt med Einar. Och naturligtvis utgår man från att han har rätt, till motsatsen eventuellt visas.

Det innebär att den nyreggade som kom med påståendet omedelbart hamnar i skamvrån till dess att vi vet och sannolikt därefter för gott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Haha inte ett pris till Luleå i SHL awards jäkla löjlig sak i all mening oavsett om Luleå haft vinnare eller ej, Försöker på sig en fattigmans kopia på NHL lägg ned eller gör om gör rätt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tobias Björk, domare - vinnare av Guldpipan som röstas fram av samtliga spelare i SHL via spelarorganisationen SICO.
Hur fan gick detta till???
Kommentera