Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2351239

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Tror det syftar till att Aplasse J helt sjukt ska bli ass i Röglet.

ApLasse är ju en före detta misslyckad tränare för pites och Apans junisar, varefter han blev sektprofet hos Apan. Som alla vet har hans bestående insats varit att sitta på kvällen och ringa upp andra klubbars junisar. Pojkar ner i 12-13-årsåldern har belägrats och på så sätt "lyckades" Apan stjäla talanger från andra klubbar, varefter de presenterades som helt egna produkter från blygden.

Och sedan fick han storhetsvansinne och tillsammans med CryBert och mummelklockare högg de knivar i ryggen på den egne tränare Anders Forsberg som fick 20 minuter på sig för att städa ut sitt skåp, när de svekfulla sektledarna skulle stjäla den kommande äran då Forsbergs lag tog två glud.

Därefter drog han och ApWallman till schweiziska Zug där ApWallman blev huvudtränare och Aplasse J blev ass tränare.

Det fungerade förstås inte. Zug blev bara sämre och sämre och till slut fick Zug sparka de båda misslyckade aporna.

Apwallman blev några år senare tränare för BurkÖlen men det fungerade inte så till slut sade han upp sig själv.

ApLasse J däremot fick inga jobb som sportchef eller ass tränare. I stället har han haft ett blygsamt uppdrag som "rådgivare" till St Petersburg, men nu är också det slut.

Så med det som curriculum vitae blir han nu ass tränare för Röglet. Ska stå i båset med Cam, som bestämmer.

Hur ska det gå?

Inte.

Förstås.

Helt obegripligt val av Chris Abbott, som gjort allt annat så bra så länge. Men ingen är ofelbar och till slut blir det en plump i protokollet. Stackars Röglet. Hoppas de inte sjunker så djupt nu.

TILLÄGG: På Apforum snurrade de till det "LJ till Rögle som GM. illa!" innan de insåg att inte fan tar han Chris Abbotts roll utan blir assisterande tränare bara, varpå aporne erkänner att inte fan har han några meriter i båset, vilket gör rekryteringen oförklarlig. Dessutom påstår ApPravda NollanNorran att Aplasse J ska ha haft ett erbjudande från Apan, men tackat nej. He he he...galenskapen fortsätter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Apati?
Adam P för oss känns dock som en bra kille. Billigare än ex-MoDoiten Highsticking ;-) Där hade hela bokslutet gått åt...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt obegripligt val av Chris Abbott, som gjort allt annat så bra så länge. Men ingen är ofelbar och till slut blir det en plump i protokollet. Stackars Röglet. Hoppas de inte sjunker så djupt nu.
----------------------------------------------------------------------------------------
Chris Abbott vet säkert vad han gör.

Inget illa ment, det är bara helt sonika du som aldrig kan släppa ditt evinnerliga agg gentemot Skellefteå.

Ta dig i kragen, släpp 'evighetsagget' och gå vidare.
Kommentera