Luleå HF

105317 inlägg · 872 ämnen

Inlägg #2352075

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Jag måste säga att jag är mäkta '"imponerad'"/förvånad över att en FBK-supporter, mitt i sommaren, på ett "annat forum än sitt eget", engagerar sig och kommenterar att hen bryr sig om Skellefteå AIK:s årsredovisning?

Det måste du som FBK-supporter vara ensam i Sverige om att göra. Och att sen påtala att du gör det?

Missförstå mig rätt: But i find that "hard to believe".

elitfoso: Snälla du, berätta för mig vad det är i Skellefteås årsredovisning som "intresserar dig"?
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Återigen argumenterar du mot eltifoso, men återigen mindre avseende hans synpunkter men mer att du ifrågasätter varför han - som warulfvssupporter - har åsikter om andra klubbar än Warulfven.

Känns lite malplacerat eftersom du själv - när du reggade ditt nya nick i höstas - inte skrev om hockey på denna Luleåsida förrän inför slutomgångarna i SHL. Men däremot skrev massor på sidor för t ex Djurgårn, Leksand, MooDoo, BurkÖlen med flera, tillika lyckats bli avstängd på flera av sidorna.

Visst kan ett forum för hockey ha syftet att endast ge utrymme för diskussion mellan supportrar av laget i fråga, men sådana platser är numera mycket ovanliga. Men kan finnas för enskilda supportergrupper förstås. Det mer vanliga är att Forum för hockeyklubbar också fungerar som gästböcker och därigenom inbjuder vettigt folk från andra klubbar att besöka och bidra med sina synpunkter. Och på en plats som Hockeysnacket där böcker hålls för massor av hockeyklubbar är det förstås självklart att supportrar från andra klubbar är välkomna att bidra med synpunkter hockeyälskare emellan.

Så på ett hockeyforum som detta välkomnas inlägg som syftar till att stimulera till och förbättra kommunikation mellan hockeysupportrar för att såväl sprida kunskap som diskuteras olika åsikter. Visst kan och ska kommentarer kunna bemötas med argument av de som har andra åsikter.

Men att fokusera på att angripa personen som lägger en kommentar. Eller att komplettera ens inlägg med ovidkommande tillägg med ökad risk för att faktabaserade argument elimineras men onödig konflikt etableras. Det är trolleritendenser och sådana välkomnas inte.

Uppfattar att detta inlägg kan ha allmänintresse för att upprätthålla netiquette varför det läggs fram så här.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Resultatet i samtliga SHL och HA’s bokslut intresserar mig bland annat, har väl med mitt intresse av koncernredovisning och finansiell styrning att göra, samt mitt generella intresse i samtliga SHL lags välbefinnande

Finns mycket intressant i luntorna som min gamle mentor hade sagt

Hoppas du är nöjd med svaret och tack för din omtanke

Tilläggas bör väl att det intresset har jag som privatperson , jag som person är så mycket mer än att vara ”fbksupporter”

Tror inte alla som hejar på ett lag, oavsett vilket är en homogen grupp, utan troligen spretar intressen åt alla möjliga håll
+1
Kommentera