Luleå HF

105296 inlägg · 872 ämnen

Inlägg #2352085

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Återigen argumenterar du mot eltifoso, men återigen mindre avseende hans synpunkter men mer att du ifrågasätter varför han - som warulfvssupporter - har åsikter om andra klubbar än Warulfven.

Känns lite malplacerat eftersom du själv - när du reggade ditt nya nick i höstas - inte skrev om hockey på denna Luleåsida förrän inför slutomgångarna i SHL. Men däremot skrev massor på sidor för t ex Djurgårn, Leksand, MooDoo, BurkÖlen med flera, tillika lyckats bli avstängd på flera av sidorna.

Visst kan ett forum för hockey ha syftet att endast ge utrymme för diskussion mellan supportrar av laget i fråga, men sådana platser är numera mycket ovanliga. Men kan finnas för enskilda supportergrupper förstås. Det mer vanliga är att Forum för hockeyklubbar också fungerar som gästböcker och därigenom inbjuder vettigt folk från andra klubbar att besöka och bidra med sina synpunkter. Och på en plats som Hockeysnacket där böcker hålls för massor av hockeyklubbar är det förstås självklart att supportrar från andra klubbar är välkomna att bidra med synpunkter hockeyälskare emellan.

Så på ett hockeyforum som detta välkomnas inlägg som syftar till att stimulera till och förbättra kommunikation mellan hockeysupportrar för att såväl sprida kunskap som diskuteras olika åsikter. Visst kan och ska kommentarer kunna bemötas med argument av de som har andra åsikter.

Men att fokusera på att angripa personen som lägger en kommentar. Eller att komplettera ens inlägg med ovidkommande tillägg med ökad risk för att faktabaserade argument elimineras men onödig konflikt etableras. Det är trolleritendenser och sådana välkomnas inte.

Uppfattar att detta inlägg kan ha allmänintresse för att upprätthålla netiquette varför det läggs fram så här.
+1
Kommentera