Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2353800

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Själv tillhör jag fortfarande optimisterna. Det börjar rassla lite i NHL nu och snart mer ändå. Gissar att de sista platserna i NLA hålls öppna trots fina namn på marknaden hela sommaren, för att kunna hugga på spelare som blir överflödiga i den bästa ligan. Tror en del amerikaner och en och annan europe kan lockas till KHL fortfarande, men tex finnarna tror jag av vissa skäl har svårare för det. Lär bli fler "över" till SHL, DEL, mfl ligor än vanligt. Så ser inte problemet riktigt. Än.

Vi plockade in Lepistö sent och tror att våra GM har tålamod att vänta ut rätt tillfälle. Ser både här och på andra forum att en del är nervösa och redan nu ser detta som en mellansäsong t.o.m. Lite märkligt kan jag tycka. Hockey är inte som matematik att du alltid får det du adderar. Vi har många spelare som nu är inkörda i Bulans system. Flera unga spelare som är i åldern då de kommer utvecklas. Adderar man spets till det kan det bli väldigt bra till slut.

Jag uppfattade det på årsmötet som att det skulle finnas pengar över under säsongen att dra in nytt när man ser vart behoven finns. Att vi står betydligt bättre rustade på så sätt än förr om åren. Själv väntar jag till en bit efter jul med att bli nervös och döma ut laget. Har "Real Luleå" i bakhuvudet och vet att de nya pusselbrickorna ska stämma in i laget. Gör de det kan detta bli ett lag med flera producerande linor på ett annat sätt än i fjol. Vilket i slutändan kan visa sig vara mer framgångsrikt. Visst kan vi åka i kvarten eller semin kommande vår, men tycker inte att något egentligen ännu talar emot att vi ska vara med till slutet för andra året i rad.

Finns flera spelare man kunde önskat mer av i finalserien. Shinni har ju en inställning som få, men att han väger lätt i närkamper trots att han går in som en terrier märktes tyvärr en del.

Tycker inte att Muzik tog för sig så mkt heller. Impopulär åsikt för han har ju charmat oss med sin Trocadero och har en jävla klubbkänsla. Lite väl mycket t.o.m. vilket visade sig vid utlåningen då han verkade ha svårt på AS-nivå och en självbild som inte verkade helt sund faktiskt.

Rask slet som ett djur men fick inte ut mycket. Behöver inte alla få i och för sig.

Fröberg är inte en glänsande stjärna och hade stor sorg under vintern i familjen vilket lär ha påverkat han. Ingen förstalinacenter som man verkade tro. Dock nyttigare många gånger än sitt rykte tycker jag. I den tredjelinaroll han fick till slut.

Nja jag avvaktar ett bra tag innan jag börjar öka alkoholintaget för att döva ev oro :) Däremot sjukt nyfiken på att se hur kalla GM lyckas hålla sig och vad de till slut får på kroken :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Du kan ha rätt om Fröberg och förhoppningsvis går det bättre i år då.

Plus hoppas man att zebrorna ger sig och lägger av med att specialbehandla Shinnimin på så sätt att han åker ut för sådant andra inte åker ut för slash folk får göra rätt mycket på honom utan att åka ut.' Det är sant att nere hos Läjkers filmade han en del och det ligger honom i fatet nu flera år efteråt. Men hos oss har det bara handlat om ett fåtal förstärkningar, som han tagit till när zebrorna skitit i att agera när motståndarna är ojusta mot honom.
Kommentera