Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2353810

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Du kan ha rätt om Fröberg och förhoppningsvis går det bättre i år då.

Plus hoppas man att zebrorna ger sig och lägger av med att specialbehandla Shinnimin på så sätt att han åker ut för sådant andra inte åker ut för slash folk får göra rätt mycket på honom utan att åka ut.' Det är sant att nere hos Läjkers filmade han en del och det ligger honom i fatet nu flera år efteråt. Men hos oss har det bara handlat om ett fåtal förstärkningar, som han tagit till när zebrorna skitit i att agera när motståndarna är ojusta mot honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: åja även om en spelare har dålig koll på Luleå och tycker det är långt bort så kan dom ta en dagstur söder ut på några mil och roa sig, finns en del sevärdheter i närområdet 🙂

Kul att Time sätter Norrland på kartan, har väl en 20miljoner läsare i veckan 👍
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vet inte om jag har rätt eller om han visar sig vara motsatsen till bang for the bucks. Nu är jag i alllmänhet lite less på masshysterin bland "experter" och fans, där spelare om de har viss framgång höjs till skyarna och man knappt kan påpeka deras misstag (lex Lepistös stora försvarsproblem i finalen, tex) eller att fans får vissa till legala hackkycklingar.

Vågar påstå att även om Rask och Fröberg underpresesterade gentemot förväntad prestation i offensiven (och Fröberg emellanåt lite vek i deff) så fanns det andra som sällan blev synade på samma sätt. Leppistö som exempel kunde ju emellanåt inte stå på rören i baklängesåkningen och gjorde grova markeringsmissar och fick knappt en kommentar. Märkligt.

Tror att backsidan denna sässe har förutsätttningar att vara än mer stabil än den var i fjol, i motsats till vad en del andra tror. Sellgren/Pyrochta definitivt ett bättre utgångsläge än Sondell/Styrman.
Kommentera