Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2368953

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
KulaShaker: Håller med du. På tiden i Läjkers var det mer tydliga filmningar. Nu i Luleå handlar det som regel om misstänkta förstärkningar tycker jag. Igår, till exempel, fick han ut en Jukeritspelare för highsticking och i reprisen såg det ut som att Shinnimin tog tag i motståndaren klubba, drog den högt mot sig och föll. Men man vet inte: det var en tät situation omringad av Jukerittare och kanske knuffades han att tappa balans och greppade efter något för att bli stående. Hade det varit Oscar Möller som varit i Shinnimins läge skulle nog ingen reagerat så pass, men man får leva med och betala för gamla synder. Jag tycker faktiskt att Shinnimin i SHL varit illa behandlad av zebrorna när han blivit fult hanterat framför mål och de skitit i det och när han misstänkt förstärkt har de tagit honom för filmning.

Inledningsvis i Läjkers producerade han ju närmare 0,80 pinnar/match men numera har det nästan halverats. Kanske delvis eftersom han tagit på sig den obekväma rollen att fightas, skymma, styra och ta returer framför motståndarnas mål - en jobbig uppgift för vem som helst och än mer för Shinnimin med bara 178 cm och 74 kg att komma med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: kul att ni tog finnarna, vi var aldrig nära, tyckte vi saknade orken och Davos var klart bättre, jag gillar dessa tävlingsmatcher mer än vanliga träningsmatcher men då är det jobbigt att se orken tryta men de blir förhoppningsvis bättre!

Såg en gif på chicken! Levererar som vanligt 😅😅
Kommentera