Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2368956

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: kul att ni tog finnarna, vi var aldrig nära, tyckte vi saknade orken och Davos var klart bättre, jag gillar dessa tävlingsmatcher mer än vanliga träningsmatcher men då är det jobbigt att se orken tryta men de blir förhoppningsvis bättre!

Såg en gif på chicken! Levererar som vanligt 😅😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade: Kul att du gillar matcherna mot bra motstånd och kul att nästan tretusen tycks ha sett matchen i Schtan. Och kul och tydlig gif. Någon hög klubba är det självklart inte. Däremot skulle man spontant tänka att det är en jättehakning innan man ser att et är Shinnimin som håller i och drar upp motståndarnas klubba. Svårt att säga annat än att det måste uppfattas som en filmning.

Shinnimin är inte så skicklig på att filma. Betydligt mer avancerad var en 11 mil söder om Luleå och vars tröja tydligen ska pensioneras om några veckor.

Senaste åren hade detta Fläskberg utvecklat en helt ny modell kallad "Benen försvinner". Det innebar att när Fläskberget hade kontakt med en motståndare, ofta efter att Fläskberget själ sökt denna kontakt, så åkte Fläskberget pladask i isen. Det var så utstuderat och zebrorna köpte det rätt av. Men när man kontrollerade det hela bild för bild såg man tydligt att det var Fläskberget själv som slängde upp benen i luften helt utan att vara påverkad av någon till detta och vanligen såg man vid kontroll att det var helt onaturligt att benen där skulle lämna isen och flyga upp i luften i den riktningen. Den enda förklaringen var att Fläskberget själv aktivt utfört benförsvinnandet.

Men effekten - pladask på isen - var så effektfull att zebrorna lät sig luras hur många gånger som helst. Det är sant att Fläskberget under tidigare delen av sin karriär filmade tydligt och vidrigt men mot slutet av karriären utvecklades han till en mästare på området; en genomtänkt fuskare på en nivå som Shinnimin bara kan drömma om. Tråkigt nog hann Fläskberget lära upp ett antal apor på fusket och speciellt Svingerlis ben har setts försvinna många gånger men även den ilskne kvänen drar tillo med försvinnande ben då och då.

I SeMer hade man ju bland aprunkare som skrikegård vanan att karakterisera Fläskbergets Hollywoodinsatser som "smarta" vilket säger mycket om både Fläskberget och om SeMer.
Kommentera