Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2372791

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser att den ilskne kvänen innan ens SHL startat är ute och skäller och raaaaasar på Shinnimin som han menar filmar. Det hela presenteras av en "journalist" som är västerbottning. Är det någon som är förvånad? Dessa "västerbottensjournalister" har ju infiltrerat media för att fortsätta Fehlmans sektljug att ljuga och hacka på Luleå samt vrida fram apor som jordens underverk.

Det kan vara som det vill med den saken, men det är vidrigt sagt av en spelare från den klubb som i massor av år hade landets värste filmare någonsin, dessutom som kapten illustrerande klubbens stöd för filmandet, och slutligen kommer de på lördag att hissa vederbörandes tröja i Aparenan.

För att ytterligare fira Fläskberget kommer laget dagen till ära spela i en matchdräkt speciellt framtagen för firarmatchen. Men ingen begriper vad den dräkten har med Fläskberget att göra. Å andra sidan har väl ingen begripit sig på Apan någonsin.

Ville de symbolisera Fläskberget finns ju en helt annan och mer passande dräkt lanserad internationellt för några år sedan. Till saken hör att västerbottningarna nu gjort en dokumentärfilm om händelsen och kan någon gissa vem som spelar med i filmen och lanseras som toppstjärna?

Just det! Fläskberget själv, också känd som Hollywood.

Byt dräkt till på lördag. Lira i "Skellefteåmannens" dräkt.Det skulle imponera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Kommer många konstiga saker ur munnen på den mannen. Man kan tro.att Pudas representerar både sin IQ och kroppsvikt i ett och samma tröjnummer. Och apropå tröjor.
Kommentera