Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2373233

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dåså, dags för premiär. Tyvärr blir det för min annat ikväll men ska såklart följa på distans. Känns ändå som att smolket i glädjebägaren inte är helt borta trots en fin sommar och lite distans till förlusten i 7:e avgörande på hemmaplan. Men bara att komma igång hjälper nog till.
Jag är optimist för denna säsong, cashar in ett nytt spetsforward i världsklass i förväg och tror också på att bulanhockeyn kommer att fira triumfer. Vi går till final även i år.

Jag har följt snacket lite halvt lojt tills nu och har inte känt suget att kommentera det som flödar även om vissa inlägg från nyare debattörer och såklart Sven är bra och kul att läsa men jag hoppas att det framöver kan bli lite färre ”tjafs”inlägg, är det realistiskt att hoppas på? Kanske brist på händelser i sillyn som triggar nonsensresonemang, men om vi tolkar inlägg positivt istället för att fultolka och har en lite mindre aggressiv framtoning så får vi istället möjlighet att resonera om vår klubbs kommande framgångar.
Tycker ändå att din moderering av boken är väl avvägd Sven och ovan tankar avser mer undantag än regel trots allt.
Nu kör vi!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Välkommen igen! Håller med dig hela vägen om hockeyn förstås. Och dessutom kan det i förväg vara svårt att veta var vi har Luleå jämfört de andra. Vi vet ju att vår magiske Omark inte är med, men mycket av allt det som gjort Luleå så starka i flera år nu är kvar. Samtidigt har det varit en lite kaotisk silly season bland andra klubbar efter KHL-kollaps i kombination med NLA-utvidgning. Blir intressant att se matcher nu och spännande att få se hur första omgångarna ter sig.

Tack om Forum. Tror man får variera lite efter hur många som finns här och hur de diskuterar. Jämfört med Hockeysnackets sidor för Pölsan, MooDoo och Timret är det ju vanligen mycket lite här vilket inneburit att ibland kan lite accepteras även om tydliga och rena troll snabbt stängs av här. Lika gäller ju även avseende att diskutera annan hockey än Luleåhockey och t.o.m. helt annat än hockey. Min vi får se hur det fortsätter och utvecklas!

Tänkte faktiskt matchtippa men tyvärr ser det inte ut att fungera ännu.
Kommentera