Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2373204

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja, en underbar spelare och människa, Jennie Hiirikoski. Luleå Hockeys damers motsvarighet till herrarnas Jarmo Myllys.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Timret sätter 0-1 på Fiskrenset efter 14 minuter under PP och Satan! vilket anfallsspel Timret visade upp. Timretsupportrarnas förhoppningar - trots att andra varnat för att försvarsspelet är bräckligt - kanske inte är överdrivna, tvärtom?!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dåså, dags för premiär. Tyvärr blir det för min annat ikväll men ska såklart följa på distans. Känns ändå som att smolket i glädjebägaren inte är helt borta trots en fin sommar och lite distans till förlusten i 7:e avgörande på hemmaplan. Men bara att komma igång hjälper nog till.
Jag är optimist för denna säsong, cashar in ett nytt spetsforward i världsklass i förväg och tror också på att bulanhockeyn kommer att fira triumfer. Vi går till final även i år.

Jag har följt snacket lite halvt lojt tills nu och har inte känt suget att kommentera det som flödar även om vissa inlägg från nyare debattörer och såklart Sven är bra och kul att läsa men jag hoppas att det framöver kan bli lite färre ”tjafs”inlägg, är det realistiskt att hoppas på? Kanske brist på händelser i sillyn som triggar nonsensresonemang, men om vi tolkar inlägg positivt istället för att fultolka och har en lite mindre aggressiv framtoning så får vi istället möjlighet att resonera om vår klubbs kommande framgångar.
Tycker ändå att din moderering av boken är väl avvägd Sven och ovan tankar avser mer undantag än regel trots allt.
Nu kör vi!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det skriver jag under på
Kommentera