Luleå HF

115800 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2374714

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Apropå fisk. Undrar om Mike f gett upp på oss? Har inte sett han göra något väsen av sig. Även om vi var många som avslutade säsongen med bitter smak så brukar en lång sommar bota det mesta
Tänkte jag skulle fråga honom om vad han tycker om det nya matchstället?
Nu är i alla fall loggan snyggare och ser ut som en klassisk svensk hockeylogga. Däremot matchstället har väl inte gått till det bättre. Hoppas han återkommer. Även om vi inte alltid är överens så uppskattas hans åsikter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Ja, ser ut som att han ledsnat totalt på snacket? Han har r i alla fall inte skrivit något sedan april 2022. Har var ju rätt ensam fiskrensare på deras sida, kanske han sökt sig till annat fiskrensarforum, eller så dyker han upp igen. Vet att han önskade att jag skulle lägga av att kalla Fiskrenset det jag för stunden kallade dem och när jag inte gjorde det förklarade han väl att han skulle bojkotta vår sida. Men det var tidigare, innan han sedan försvann helt. Håller med, vore trevligt om han dök upp igen. Visst håller vi på olika lag men han är ju ingaet troll likt de som spred avföring på Apans sida.
Kommentera