Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2376807

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Håller med fullständigt. Första Rögle-målet var liiiite turligt men de andra två var klassmål. Däremot tyvärr för att våra boys går bort sig totalt. Känns inte som vårt lag att så fullständigt gå med sån kraft framåt och glömma täta bakåt. Det känns faktiskt som att det här hade aldrig hänt på bortaplan. Tror att många stärkta av publiken helt enkelt glömde defensiven och gick på adrenalinet. Men det förklarar bara de 10 första minuterna. Utspelningen som kom sen den är svår att förklara. Men tur att det kom i detta skede av serien för då innebär det att det finns tid att se till att inte åka på det igen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Ja, fick obehagliga vibbar från 8 december 2020, då vi hade en liten mellansäsong eftersom vi varit försiktiga ekonomiskt (medan de flesta övriga lag bröt det löftet och handlade loss). Har alltid tänkt att Röglet kan vi spela minst jämnt med och besegra, men den kvällen var ruggig, då de krossade oss i Delfinen med 0-5 och vi inte hängde med för fem öre. De tre senare mötena samma säsong var vi bättre med men torskade samtliga.

Efter upphämtningen tredje perioden känns det bättre och vi hoppas detta blir en läxa för Luleå och vi slipper se sådana genomklappningar igen.
Kommentera